Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Confitul de rata este o delicatesa culinata din bucataria Frantei, pulpe de rata gatite lent la foc mic in grasimea proprie si apoi pastrate la borcan in untura care si-au lasat-o. Cand se scot se rumenesc foarte usor in tigaie si sut foarte fragede, atat de fragede incat se vor topi in gura!
Confit de rata la slow cooker |
2 pulpe rata
1 crenguta cimbru
sare
piper
Mod de preparare:
Spalam pulpele de rata si le
asezam in vasul slow cooker-ului Crock-Pot.
Rata mea a fost mare si
grasa asadar am taiat pulpele in doua. Daca vreti sa pastrati confitul
pentru perioada mai indelungata la borcan mai adaugati grasime de rata,
daca il consumati imediat si pulpele au suficienta grasime nu mai
adaugati va fi suficienta grasimea lor.
Condimentam cu sare si piper si garnisim cu cimbru proaspat.
Setam slow cooker-ul la
temperatura slow pentru 6 ore. Intre timp va puteti vedea linistiti de
treburi, puteti chiar pleca la cumparaturi.
Dupa 6 ore confitul nostru este
gata, gustos, fraged, suculent, fie il consumat imediat fie puneti
carnea intr-un borcan si turnati untura peste ea.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.