Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Friptură de porc în stil mediteranean

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Se apropie Crăciunul, aşa că v-am pregătit o reţetă delicioasă pentru tradiţionala friptură de porc. În căutarea variantei sănătoase a fripturii de porc îţi propunem, însă, o friptură în stil mediteranean, care este pe cât de simplă, pe atât de delicioasă şi rafinată!

Friptură de porc în stil mediteranean

Friptură de porc în stil mediteranean

Ingrediente:

• ulei de măsline

• oţet de vin

• usturoi zdrobit

• foi de dafin şi muştar

• ciuperci

• cartofi tăiaţi

• rondele de morcovi

• ceapă tăiată mprunt

Mod de preparare:

Carnea se pune la marinat cu o seară înainte, condimentată cu ulei de măsline, oţet de vin, usturoi zdrobit, foi de dafin şi muştar.  

Când e gata de preparare, se pune carnea într-un vas termorezistent, uns în prealabil cu ulei, se adaugă ciuperci, cartofi tăiaţi felii, rondele de morcovi şi ceapă tăiată mărunt. 

Apoi se adaugă sosul în care a fost ţinută carnea la marinat şi apă cât să acopere jumatate. 

Se pune capacul deasupra şi se bagă la cuptor la 160 e grade, unde se ţine până când e gata carnea – cam două ore dacă e feliată şi trei ore dacă este o bucată întreagă. 

Ca să iasă rumenită, se pot scoate legumele şi se ridică temperatura la 180 de grade, timp de vreo 20 de minute”.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!