Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Un deliciu, ce mai la deal, la vale, escalopul ăsta! Și fiindcă, pe deasupra, mai e vorba și de o rețetă foarte simplă, aș zice să trecem cât mai repede la treabă, că n-are rost să filosofam prea mult.
Escalop de vițel cu ciuperci și smântână |
4 escalopuri de vițel (aproximativ 80 g fiecare),
30 g unt,
1 ceapă mică, tocată,
1 păhărel de vin,
2 linguri de făină,
1 ceașcă de supă de vită,
125 g ciuperci, mărunțite,
2 linguri de smântână,
sare, piper.
Mod de preparare:
Bateți bine escalopurile și rumeniți-le ușor în unt (3 minute pe fiecare față).
Scoateți-le, puneți ceapa în locul lor, căliți-o până se înmoaie și stingeți cu vin. Adăugați făina desfăcută în supă.
Când sos-ul clocotește, puneți carnea la loc, împreună cu ciupercile. Acoperiți și lăsați la fiert 10 minute, la foc moale.
Turnați, în fine smântâna, sărați, piperați, amestecați și serviți, cu o garnitură după plac.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.