Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Costite afumate de porc in sos de mere

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

O reteta care iti lasa gura apa, costitele de porc afumate in sos de mere sunt capabile sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi.

Costite afumate de porc in sos de mere

Costite afumate de porc in sos de mere

Ingrediente:

  • 50 g de sare;
  • 50 g de zahar alb;
  • 2 linguri de zahar brun;
  • 2 linguri de piper negru;
  • 2 linguri de piper alb;
  • 2 linguri pudra de ceapa;
  • 1 lingura pudra de usturoi;
  • 1 lingura pudra de chili pentru gatit;
  • 1 lingura ardei iute, tocat marunt;
  • 1 lingura de chimen;
  • 1 kg coaste de porc;
  • 250 g de sus de mere;
  • 50 g zahar brun;
  • 50 ml sos de barbeque.

Mod de preparare:

Combina si amesteca ingredientele pudra (sarea, zaharul, piperul etc) pana ce obtii o singura mixtura. Condimenteaza apoi costitele de porcusor afumate si ambaleaza-le in folie de plastic. Inainte sa le gatesti, lasa-le la frigider timp de 30 de minute.

Apoi, amesteca sucul de mere cu 2 lingurite de zahar brun si cu sosul de barbeque. Cu acest amestec, unge costitele afumate in timp ce se afla la cuptor in putina apa. Continua sa le ungi din 30 in 30 de minute, pana ce carnea nu mai are culoarea rozalie.

Costitele de porc afumate pot fi servite cu o salata de legume sau o garnitura de cartofi.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!