Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Oasele se taie în bucăţi, se spală şi se usucă la cuptor, la foc moderat. Bulionul se diluează cu 100 ml de apă. Tot zarzavatul se curăţă, se spală şi se taie felii.
Sos brun spaniol cu oase |
Pentru sos brun spaniol cu oase
- 1 kg oase fara maduva si sita
- 100 ml ulei
- 80 g faina
- 100 g morcovi
- 100 g patrunjel radacina
- 100 g telina radacina
- 100 g ceapa
- 10 g usturoi
- 100 g bulion
- 2,5 g foi de dafin
- 10 g piper
- 10 g cimbru
- 20 g sareModul de preparareMorcovii, ceapa, pătrunjelul, ţelina, ceapa şi usturoiul, tăiate felii, se înăbuşă în ulei şi 100 ml de apă. Se adaugă bulionul, făina dizolvată în 100 ml de apă rece, apă fiartă (circa 2 I), oasele, foi de dafin, usturoi, piper, cimbru şi sare. Se continuă fierberea la foc moderat circa 3-4 ore. Când sosui este gata se strecoară.ServireaSosul se serveşte cald cu diferite preparate din carne de vită, porc şi peşte. Intră în componenţa altor sosuri, de asemenea.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.