Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Ceapa şi usturoiul se curafa şi se toaca mărunt; ptperui se zdrobeşte, iar din oase se extrage măduva.
Sos brun cu maduva |
Pentru sos brun cu maduva
- 500 g sos brun
- 3 kg oase de vita cu maduva si sita
- 100 ml supa de oase
- 50 g unt
- 100 g ceapa
- 10 g usturoi
- 100 ml vin rosu
- 2 g cimbru
- 2,5 g foi de dafin
- 2 g piper
- 20 g sareModul de preparare:Ceapa şt usturoiul se fierb cu vin, foi de dafin, cimbru, piper şi sare, până ce compoziţia rămâne la jumătate, apoi se amestecă totul cu sosul brun şi supa de oase, se mai fierbe circa 15 minute şi se strecoară.Măduva extrasă din oase se opăreşte cu apă şi sare şi se adaugă în sos. Se fierbe 5 minute şi se serveşte imediat.ServireaSosul se serveşte cu diferite preparate din carne.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.