Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Învaţă să prepari o prăjitură clasică, simplă şi delicioasă, cu multă ciocolată şi arome naturale. Vezi cum sce prăjitura cartof, ca la cofetărie.
Prăjitură cartof |
Se pun biscuiţii într-un blender sau robot de bucătărie şi se pisează bine.
Separat, untul se topeşte cu zahărul într-o cratiţă, apoi se adaugă pudra de cacao, laptele şi esenţa de rom.
Se toarnă lichidul aromat peste biscuiţii pisaţi şi se amestecă bine, apoi se adaugă paharul mic de rom şi se potriveşte densitatea cu lapte şi biscuiţi pisaţi.
Se formează mici rulouri din aluat, care se modelează în palmă şi se pudrează cu cacao.
Se servesc reci de la frigider.
- 500 g biscuiti
- 200 g unt moale
- 150 g zahăr
- 3 linguri pudra cacao
- 2 cani lapte
- 1 fiola esenta rom
Pentru decor
- 50 g pudra de cacao sau cocos
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.