Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Daca printre preferintele voastre se numara tonul, din portofoliul de produse premium, stati pe aproape. In curand vor veni pe "Retete si gust" si alta reteta delicioasa cu acesta conserva.
Ingrediente:
Mod de preparare:
1. Se toacă mărunt si se prepară sote ceapa într-o tigaie cu untul la foc mic până devine translucidă, dar nu se rumenește. Puneți jumătate din ceapă într-un bol mare.
2. Adăugați dovleacul tăiat cuburi și ciorba de legume în tigaie și gătiți timp de aproximativ 25 de minute.
3. Tăiați pâinea cuburi și adăugați-o în vasul care conține ceapa preparată sote. Adăugați oul bătut, laptele, făina, pătrunjelul tocat și un puțină sare și amestecați bine cu mâinile pentru obțineți o consistență destul de uniformă. Dacă este necesar, udați-vă mâinile pentru a nu lăsa aluatul să se lipească.
4. Fierbeți o oală mare cu apă sărată.
5. Lăsați amestecul să stea câteva minute. Între timp, mărunțiți tonul bine scurs cu o furculiță și amestecați-l cu brânza dată prin răzătoare.
6. Pregătiți amestecul de pâine pentru a forma un knödel cu de mărimea aproximativ a unor nuci mici. Faceți o gaură în mijlocul fiecărei bile, puneți cu lingura puțin din amestecul de ton și apoi remodelați bilele, astfel încât umplutura să nu cadă.
7. Gătiți knödel-ul umplut în apă clocotita timp de aproximativ 10 minute. Amestecați bine sosul de dovleac și puneți cu lingura o cantitate mică pe patru farfurii separate. Aranjați același număr de knödel pe fiecare farfurie. Garnisiți cu arpagicul tocat și puțină brânză dată prin răzătoare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.