Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Cafea irlandeza, este una din cele mai cunoscute variante de cafea, care
reprezinta alegerea cea mai potrivita pentru servirea musafirilor.
Cafea irlandeza
Pentru 12 cafele:
120 ml whisky irlandez,
6 lingurite zahar,
600 ml cafea proaspat fiarta,
120 ml smantana pentru frisca,
2 lingurite nucsoara
Mod de preparare:
Mixeaza smantana dulce foarte bine, pana devine pufoasa, dupa care da-o la rece.
Pune jumatate de lingurita de zahar in fiecare pahar, apoi cate 10 ml de whisky si amesteca foarte bine.
Toarna 50 ml de cafea si omogenizeaza.
La final pune cate o lingura de frisca in fiecare pahar si presara putina nucsoara.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.