Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Supa de conopida cu tarhon

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Nu se poate sa ratam aceasta Supa de conopida cu tarhon. Se poate prepara cu smantana sau cu iaurt light daca vreti ca supa sa fie mai dietetica. Va recomandam sa rasfoiti si alte Retete cu Supe si Ciorbe, cu siguranta veti gasi ceva pe placul vostru.

Supa de conopida cu tarhon

Supa de conopida cu tarhon

Ingrediente:

400 g conopida
1 morcov
1 radacina patrunjel
1 telina mica
1 ceapa mica
2 catei usturoi
2 lingurite tarhon uscat
zeama de lamaie
sare, piper alb
3 linguri ulei
1 lingura unt
250 g smantana  sau iaurt dietetic
2 galbenusuri de ou
2 l apa

 Mod de preparare: :

Ceapa si usturoiul se taie marunt. Morcovul, patrunjelul se taie in doua sau patru si se taie felii. Telina o taiem si pe ea cat mai marunt. Conopida se desface in bucatele mici. Tarhonul uscat se pune la inmuiat in zeama de lamaie.

Uleiul se incinge si inabusim ceapa si usturoiul cu un praf de sare. Adaugam morcovul, patrunjelul si telina taiata. Continuam sa calim pana legumele se vor inmuia putin. Stingem totul cu 2 l de apa. Condimentam cu sare si piper.

Lasam sa fiarba pana legumele sunt aproape fierte, in acest moment punem la fiert si conopida. Cand este si aceasta fiarta adaugam tarhonul cu zeama de lamaie. Intr-un vas punem galbenusurile pe care le amestecam cu smantana.

Adaugam la aceasta treptat din supa fierbinte pana o aducem aproape de temperatura supei. Apoi o turnam in oala peste restul de supa. Lasam sa dea un clocot si potrivim de sare sau acreala daca mai este nevoie.

Pofta Buna !

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!