Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Cotlet de porc cu sos de smântână, muștar și tarhon

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Rețeta asta simplă și grozavă vine să confirme ceea ce știm că smântâna plus muștarul și ceva acrișor pe-acolo formează un sos excelent. Când însă mai adăugăm tarhonul, atunci cu siguranță ne vom lăsa orice musafir mofturos cu gura căscată.

Cotlet de porc cu sos de smântână, muștar și tarhon

Cotlet de porc cu sos de smântână, muștar și tarhon

Ingrediente:

4 cotlete de porc,
40 g unt,
100 g smântână,
200 ml vin alb sec,
2 linguri de muștar (iute cu tarhon),
4 castraveciori în oțet,
frunze de tarhon (proaspete, uscate sau în oțet),
sare,
piper.

Mod de preparare:

Mai întâi cotletele, pe care le puteți lăsa întregi sau tăia în bucăți, după bunul plac. Frecați-le bine cu sare și piper, rumeniți-le pe toate fețele într-o tigaie, în unt, la foc potrivit.

În timpul asta, puneți vinul la fiert împreună cu tarhonul și lăsați-l să fiarbă pana când scade la jumătate.

Când e gata carnea, puneți-o pe o farfurie încălzită și turnați în tigaie vinul strecurat. Lăsați să mai fiarbă vreo 2 minute, adăugați și smântâna, frecata bine cu muștarul, încă vreo 2-3 minute de clocote mărunte pana se omogenizează și începe să se îngroașe, adăugați și castraveciorii, tocați mărunt și scurși bine de zeamă.

Încă un minut-două, cât să se cunoască bine între ele, și cu asta, basta, turnați sosul peste carne și serviți.

Ca garnitură, puteți manca absolut orice credeți că se potrivește mai bine sau vă place mai mult.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!