Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Piscoturi cu crema de mascarpone

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Prajitura din piscoturi cu crema de mascarpone este delicioasa si aromata. Este o reteta fara coacere si se prepara foarte repede si usor. Puteti incerca si prajitura tiramisu cu cafea si mascarpone, care este la fel de usor de preparat.

Piscoturi cu crema de mascarpone

Piscoturi cu crema de mascarpone

Ingrediente:

  • 30 de piscoturi

Pentru crema:

  • 250 g mascarpone
  • 200 g smantana pentru frisca neindulcita
  • 2 linguri zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat

Pentru insiropat piscoturile:

  • 1 esenta de vanilie
  • 250 ml lapte
  • 1 lingura de zahar pudra

Pentru decor:

  • 3 linguri fulgi de nuca de cocos
  • 50 g ciocolata neagra
  • 50 g ciocolata alba

Mod de preparare:

1. Punem intr-un bol smantana pentru frisca, mascarponele, zaharul vanilat si zaharul pudra.

2. Le mixam cateva minute pana cand obtinem o crema. Punem crema intr-un pos pentru a putea umple piscoturile.

3. Amestecam laptele cu zaharul pudra si esenta de vanilie. Insiropam toate piscoturile, dar foarte rapid pentru a nu se inmuia foarte mult.

4. Punem crema de mascarpone pe toata lungimea piscoturilor si acoperim cu perechile lor, apoi le dam prin nuca de cocos.

5. Ciocolata o topim la bain-marie si decoram cum dorim piscoturile. Le dam la frigider pentru cateva ore (3-4 ore).

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!