Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Piept de pui in crusta de parmezan

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Piept de pui in crusta de parmezan – V-ati plictisit de banalul snitel de pui ? Atunci incercati ceva nou si delicios: un piept de pui intr-o crusta crocanta de parmezan ras.

Piept de pui in crusta de parmezan
Piept de pui in crusta de parmezan
  

Ingrediente:

  • 2 bucati de piept de pui
  • 250 g parmezan
  • 200 g faina
  • 2 oua
  • sare si piper
Mod de preparare:
  1. Pieptul de pui il vom fileta usor in mai multe bucati mai subtiri. Il vom sterge cu un prosop de hartie sa il zvantam bine.
  2. Intr-o farfurie intinsa vom pune faina, iar ouale le vom sparge intr-o alta farfurie adanca in care sa putem introduce bucatile de pui. Batem foarte bine ouale si condimentam cu piper, dar atentie la sare, parmezanul este deja sarat.
  3. Fileurile de pui le vom da prin faina, cat sa cuprinda toata suprafata, apoi le vom baga in ou.
  4. Intr-o alta farfurie intinsa vom pune parmezanul ras si prin el vom da bucatile de pui cand le scoatem din ouale batute.
  5. Pentru a capata o crusta mai groasa putem sa repetam acest procedeu, sa le dam din nou prin ou, apoi iar prin parmezan.
  6. Intr-o tigaie intinsa vom incinge bine uleiul si vom praji bucatile de pui pe ambele parti.
  7. Le scoatem pe servetele de hartie pentru a se absoarbe execesul de ulei de pe ele.
  8. Le servim calde cu garnitura de piure si salata verde sau de rosii
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!