Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Piept de pui in crusta de parmezan – V-ati plictisit de banalul snitel de pui ? Atunci incercati ceva nou si delicios: un piept de pui intr-o crusta crocanta de parmezan ras.
Piept de pui in crusta de parmezan |
- 2 bucati de piept de pui
- 250 g parmezan
- 200 g faina
- 2 oua
- sare si piper
Mod de preparare:
- Pieptul de pui il vom fileta usor in mai multe bucati mai subtiri. Il vom sterge cu un prosop de hartie sa il zvantam bine.
- Intr-o farfurie intinsa vom pune faina, iar ouale le vom sparge intr-o alta farfurie adanca in care sa putem introduce bucatile de pui. Batem foarte bine ouale si condimentam cu piper, dar atentie la sare, parmezanul este deja sarat.
- Fileurile de pui le vom da prin faina, cat sa cuprinda toata suprafata, apoi le vom baga in ou.
- Intr-o alta farfurie intinsa vom pune parmezanul ras si prin el vom da bucatile de pui cand le scoatem din ouale batute.
- Pentru a capata o crusta mai groasa putem sa repetam acest procedeu, sa le dam din nou prin ou, apoi iar prin parmezan.
- Intr-o tigaie intinsa vom incinge bine uleiul si vom praji bucatile de pui pe ambele parti.
- Le scoatem pe servetele de hartie pentru a se absoarbe execesul de ulei de pe ele.
- Le servim calde cu garnitura de piure si salata verde sau de rosii
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.