Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Învaţă să faci un sos chutney delicios şi aromat cu ceapă roşie. Iată o reţetă simplă.Chutney de ceapă roşie
- 1 kg ceapă roşie
- 6 linguri ulei
- 100 g zahăr
- 300 ml vin roşu
- 100 ml oţet balsamic
- ienibahar
- coriandru
- nucşoară
Mod de preparare:
1. Se curăţă ceapa şi se taie peştişori. Într-un vas mare, se pun uleiul, zahărul şi ceapa. Se călesc, până când ceapa devine sticloasă.
2. Se adaugă vinul şi oţetul şi se lasă să fiarbă până scade lichidul. Se pun şi condimentele şi se mai lasă câteva minute pe foc.
3. Se toarnă sosul fierbinte în borcane sterilizate care se închid ermetic.
4. Se serveşte alături de o friptură, orez sau pur şi simplu uns pe pâine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.