Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Învaţă să prepari un mușuroi de vinete delicios cu smântână.
Mușuroi de vinete |
- 1 bucata vânătă mare
- 200 g brânză dulce
- 1 bucata ceapă mică
- 1 legatura marar
- 1 praf sare
- 1 bucata roșie mare
- 2 linguri smântână
- 1 cana cașcaval pentru ornat
Mod de preparare:
1. Se taie vânăta în felii subțiri care se frig pe grătar.
2. Brânza dulce se amestecă bine cu ceapa tocată mărunt, mărar și sare, până la omogenizare. Smântâna se amestecă împreună cu mărarul și puțină sare. Roșia se taie cubulețe mici, iar cașcavalul felii sau ras.
3. Se așază feliile de vinete pe marginea unui castron, sub formă de floare. Se pun alternativ un strat de brânză cu unul de roșii, ultimul fiind de brânză.
4. Se răstoarnă pe o farfurie plată și se ornează cu smântână, roșii si cașcaval. Se dă la rece pentru aproximativ o oră.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.