Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
O reteta romaneasca de bors tiganesc! Pentru cei ce nu stiu, borsul este o versiune mai acra a ciorbei. Reteta este savuroasa si simplu de urmat iar rezultatul este unul absolut delicios, pentru cei ce prefera un gust mai acru in mancare.
Bors tiganesc |
- 300 gr carne de porc
- 3 cartofi
- 2 cepe
- 1 sfecla
- 100 gr varza
- 3 rosii
- 2 morcovi
- 4 linguri de untura
- sare
- piper
- leustean
- apa
Mod de preparare:
Carnea de porc se taie cubulete si se pune la prajit in doua linguri de untura.
Separat, cartofii, morcovii, sfecla si ceapa se curata si se taie marunt.
Varza se taie fideluta iar rosiile in
felii mari.
Toate legumele in afara de rosii se pun intr-un ceaun cu
doua linguri de untura si se lasa sa se inabuseasca, dupa care se adauga
apa si se lasa sa fiarba.
In vasul in care s-a prajit carnea, se pun si rosiile, apoi toate se amesteca, se adauga apa clocotita, se potriveste cu sare si piper si se lasa sa fiarba aproximativ jumatate de ora.
La sfarsit se adauga leusteanul tocat.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.