Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tigaie tiroleză

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Bunatati in tigaie. – Nu ai timp sa gatesti, dar vrei ceva bun pentru pranz sau cina? Una din retete sunt o solutie perfecta. Sunt bune, sanatoase, gustoase, se fac repede si, peste toate, sunt retete celebre.

Tigaie tiroleză

Tigaie tiroleză

Ingrediente:

  • 700 g mușchi de vițel 
  • 200 g ciuperci
  • 2 cartofi mari
  • 2 cepe mari
  • boia de ardei dulce
  • 1 vârf de cuțit de boia de ardei iute
  • ulei
  • pătrunjel verde tocat
  • sare

 Mod de preparare:

1. Curăță cartofii, taie-i cubulețe și pune-i la fiert în apă cu sare. Când sunt aproape gata, pune la prăjit, într-o tigaie mai înaltă, carnea tăiată bucățele (cât o îmbucătură), frecată cu boia. Când e gata, scoate pe platou

2. Trage ciupercile la tigaie, alta, cu un praf de sare. Când sunt gata, le scoți lângă bucățile de carne.

3. Călește în grăsimea rămasă de la carne ceapa tăiată julien, cu un praf de sare. Când s-a înmuiat, toarnă deasupra cartofii bine scurși. Lasă să se aurească bine, ametescând des.

4. Adaugă ciupercile, boiaua iute și zeama care a rămas de la sotarea lor, și carnea și mai lasă-le împreună pe foc un minut, două. Potrivește de sare, presară pătrunjel verde tocat pe deasupra și servește direct în tigaie.

Sfat:

♦ Carnea de vită nu se ține prea mult pe foc, pentru că se întărește. Dacă nu-ți place vita, combinația merge și cu pui sau porc.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!