Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Ouale se poate face în diferite feluri cu diferite umpluturi, după gust. Noua ne place oua jumări. Aşa că, te invităm, un mic dejun!
Ouă jumări |
- 6 ouă
- 100 g brânză telemea
- 100 g cașcaval ras
- 1 lingură smântână foarte grasă
- sare
- pier alb măcinat
- ulei
Mod de preparare:
1. Bate ouăle aproape spumă, apoi adaugă cașcavalul și brânza tăiată fâșii. Amestecă bine și adaugă smântâna pe care, de asemenea, o amesteci până se încorporează.
2. Sărează, piperează după gust și toarnă compoziția într-o tigaie cu uleiul încins. Lasă să se închege puțin, apoi amestecă continuu până când ouăle sunt făcute.
Sfat:
♦ Ouale jumări au avantajul de a putea fi combinate cu ce-ți trece prin cap, de la cârnăciori până la ciuperci, de la bucățele de carne friptă la legume trase puțin la tigaie înainte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.