Reţeta originală de gazpacho include pâine mai uscată, roşii,
castraveţi, ardei, usturoi, ulei de măsline, oţet din vin, sare şi
ceapă, uneori.
Supă rece de legume – gazpacho |
Ingrediente:
2 roşii
1 castravete de grădină curăţat de coajă
1 căţel de usturoi
1/2 ardei
apă rece, in funcţie de consistenţa dorită
sare, piper
2 linguri ulei de măsline;
1 lingură oţet din vin sau zeamă de lămâie;
puţina ceapă (opţional)
roşii uscate la soare, hidratate in prealabil in apă (opţional)
Mod de preparare:
Se pun in blender toate ingredientele şi se amestecă până se obţine consistenţa dorită. Taie cubuleţe de avocado şi roşii, aşază-le intr-un bol şi toarnă supa deasupra. De asemenea, poţi tăia şi cubuleţe de pâine mai veche şi uscată şi să presari deasupra verdeţurile care-ţi plac.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.