Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Rulouri din piept de pui cu cașcaval și șuncă acoperite cu sos de brânză

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Astăzi vom face Rulouri din piept de pui cu cașcaval și șuncă acoperite cu sos de brânză. Aceasta este o mâncare asemănătoare cu cea pe care o găsim în restaurante, pieptul de pui este umplut cu șuncă și cașcaval, apoi este dat prin făină, ou și pesmet, prăjit în ulei și acoperit într-un sos absolut minunat de brânză.

Rulouri din piept de pui cu cașcaval și șuncă acoperite cu sos de brânză

Rulouri din piept de pui cu cașcaval și șuncă acoperite cu sos de brânză

Ingrediente:

 Pentru rulouri:
 

8 felii de șuncă presată
4 bucăți de piept de pui batute ușor cu un ciocan pentru carne
8 felii de cașcaval
150 de grame de muștar
150 de grame de făină
4 ouă
200 de grame de pesmet
sare și piper după gust

Mod de preparare:   

Luăm câte o bucată de piept de pui și o punem peste folie alimentară. Ungem cu muștar, condimentam cu sare și piper, punem două felii de șuncă presată și două felii de cașcaval. Rulăm strâns pieptul de pui și îl învelim în folie alimentară pentru a-i da o formă cât mai rotundă. continuăm să facem la fel și cu celelalte trei bucăți de piept de pui. Punem rulourile aproximativ o oră în frigider.Peste ouă punem sare și piper și le batem cu o furculiță.

    După ce rulourile au stat în frigider, le trecem prin făină, apoi prin ou și la final prin pesmet.

    Prăjim rulourile în ulei încins câte unul pe rând pentru a nu scădea temperatura uleiului. Când sunt rumenele le scoatem pe o farfurie acoperită cu șervețel de bucătărie pentru a absorbi excesul de ulei.
 

Pentru sosul de brânză:
 

1 litru de lapte
200 de grame de amestec de brânză răzuită (eu am mozzarella, cheddar și emmentaler)
3 linguri de făină
1 cățel de usturoi mai mare răzuit
50 de grame de unt
sare și piper după gust

Mod de preparare:   

Într-o cratiță punem untul. Când untul este încins punem usturoiul, pe care îl prăjim 2-3 secunde, făina, pe care o încorporăm bine și 500 de ml de lapte pe care îl adăugăm treptat.

    Când am terminat de încorporat laptele condimentăm cu sare și piper după gust. Amestecăm continuu până când sosul începe să se îngroașe, apoi punem brânza răzuită și mai ținem sosul pe foc aproximativ 30 de secunde cât să se topească și brânza.

 

Rulouri:

   

Luăm un rulou din piept de pui și îl tăiem. Peste el punem sosul de brânză și presărăm pătrunjel verde tocat deasupra.

    Vă doresc poftă bună!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!