Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Piept de porc cu sos de prune

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Pieptul de porc cu os este o carne frageda si extrem de gustoasa, din care se pot pregati atat mancaruri, cat si fripturi savuroase.

Piept de porc cu sos de prune
Piept de porc cu sos de prune

Ingrediente:

  • 2,5 kg de piept cu os de porc
  • 2 frunze de dafin
  • 1-2 linguri de ulei
  • sare
  • scortisoara
  • cimbru
  • piper
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri cu varf de gem de prune
  • apa

    Mod de preparare:

    Pregatim amestecul de condimente: 2 lingurita cu varf de sare, un varf de cutit de scortisoara macinata, 2 lingurite de cimbru uscat, o lingurita rasa de piper.

    Amestecam toate aceste condimente.

    Condimentam bine carnea, pe ambele parti. Adaugam si 2 frunze de dafin in tava, pe care le rupem. Adaugam si usturoiul taiat felii sau pisat.

    Peste gem adaugam putina apa, dupa care amestecam.

    Intindem gemul peste bucatile de carne condimentate.

    Adaugam 50 de ml de apa in tava si acoperim tava cu folie de aluminiu sau cu un capac.

    Punem tava la cuptor la o temperatura de 200-220 de grade Celsius, foc sus-jos la cuptoarele electrice, iar la cuptoarele pe gaz foc aproape maxim.

    Dupa o ora scoatem folia si verificam carnea, o intoarcem pe partea cealalta, iar daca este bine patrunsa, o lasam doar sa se rumeneasca. Daca nu, o lasam pana va fi bine patrunsa.

    Se pregateste alaturi o garnitura dupa dorinta.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!