Niciun meniu nu este complet daca nu servesti si un desert. Unul dintre
deserturile de sezon se compune din mere coapte, umplute cu nuci. Mere coapte cu nuci
- opt mere coapte si dulci;
- 200 de grame de miez de nuca;
- patru linguri de zahar brun;
- un sfert de pachet de unt.
Mod de preparare:
In primul rand, trebuie sa preincalzesti cuptorul la 200 de grade Celsius. Apoi amesteca zaharul, nucile si untul intr-un bol, pana la omogenizare. Scoate miezul fiecarui mar si aseaza fructele intr-un vas termorezistent. Imparte amestecul preparat anterior in opt parti egale si umple cu el merele. Pune vasul la cuptor pentru 25 de minute. Cand timpul s-a scurs, iar merele s-au copt, le poti aseza pe farfurii sau in boluri individuale.
O modalitate neobisnuita, dar delicioasa, de a servi acest preparat este cea care presupune combinarea merelor calde cu inghetata de vanilie.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.