Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Spaghete cu sos

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Îți prezentăm o idee pentru o cină gata în 15 minute, care îți va oferi și timpul necesar relaxării după o zi ocupată. Iată de ce ingrediente ai nevoie și ce pași ușori stau la baza acestui preparat rapid!
Spaghete cu sos

Spaghete cu sos

Ingrediente:

450 g spaghete
sare
1 ceapă medie, curățată și tăiată în sferturi
2 căței de usturoi, curățați
1 tulpină de țelină, curățată și tăiată în 4
1 morcov mic, curățat și tăiat în patru
2 linguri de ulei de măsline
230 g de carne tocată de vită
230 g de carne tocată de porc
2 linguri de pastă de tomate
1 linguriță de oregano uscat
piper negru proapăt măcinat
1/4 cană de vin roșu
140 g de sos de tomate
2 linguri de unt
parmezan proaspăt ras - pentru servire

Mod de preparare:

Se pune o oală cu apă cu sare la fiert, iar când atinge punctul de fierbere se adaugă pastele. Se gătesc până când devin al dente, se scurg bine și se transferă într-un castron mare.
Între timp, se curăță ceapa, țelina, morcovul și usturoiul și se toacă mărunt.
Se încălzește uleiul într-o tigaie mare. Se adaugă legumele tocate, carnea de vită și de porc și se fierbe compoziția, amestecând cu o spatulă, până când carnea începe să devină maro, pentru aproximativ 3 minute.
Se adaugă pasta de tomate, oregano, 3/4 linguriță de sare, 1/2 linguriță de piper și se gătește sosul, amestecând ocazional, pentru aproximativ 1 minut. Se adaugă vinul și se fierbe, amestecând constant, până când scade la jumătate, pentru aproximativ 1 minut. Se adaugă și sosul de tomate, se reduce focul la mediu și se fierbe compoziția până când sosul este ușor îngroșat, pentru aproximativ 4 minute.
Se închide focul și se încorporează untul. Se amestecă și sosul de carne cu pastele, se adaugă parmezanul și se asezonează cu piper.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!