Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Asta gatim si azi, o reteta rapida, o reteta pe care o poate face obsolut oricine. Gnocchi la cuptor, cu 3 feluri de
branza, cremosi, cu un pic de bacon.
Gnocchi la cuptor |
Ingrediente:
– 300g Gnocchi
– 125g cubulete de bacon
– 20g unt
– ½ ardei gras rosu, taiat cubulete
– ½ ardei gras verde, taiat cubulete
– 200g crema de iaurt
– 100g branza camembert
– 125g mini-mozzarella
– 5-6 rosii cherry
– o lingura patrunjel proaspat, tocat marunt
– sare si piper dupa gust
– 125g cubulete de bacon
– 20g unt
– ½ ardei gras rosu, taiat cubulete
– ½ ardei gras verde, taiat cubulete
– 200g crema de iaurt
– 100g branza camembert
– 125g mini-mozzarella
– 5-6 rosii cherry
– o lingura patrunjel proaspat, tocat marunt
– sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Mai intai punem intr-o tigaie untul si cubuletele de bacon si le prajim la foc mic, pana cubuletele de bacon devin crocante.
Adaugam apoi cubulete de ardei si le calim impreuna cu baconul 2-3
minute, cat sa se inmoaie putin, dar totusi sa ramana crocante.
Punem apoi crema de iaurt si amestecam bine, la foc mic, pana este
topita si avem un sos cremos. Punem sare si piper dupa gust.
Intre timp, punem la fiert 1 litru de apa cu sare si cand incepe sa
clocoteasca, punem gnocchi si ii fierbem, conform instructiunilor de pe
ambalaj, 2 minute.
Scurgem gnocchi foarte bine de apa in care au fiert si ii punem in tigaie, peste sosul de branza. Amestecam bine bine.
Scurgem gnocchi foarte bine de apa in care au fiert si ii punem in tigaie, peste sosul de branza. Amestecam bine bine.
Ungem un vas termorezistent cu putin unt si incingem cuptorul la 200°C.
Punem gnocchi in vas si printre ei, cubulete de branza camembert,
mini-mozzarella si rosiile cherry. Presaram patrunjelul tocat si dam
totul la cuptor 15 minute sau pana mozzarella este frumos rumenita.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.