Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Azi va prezentam o reteta simpla si delicioasa. Gnocchi combinate cu
ciuperci, smantana si branza telemea. Satios. Gnocchi se poate inlocui cu Nudli daca nu gasiti la magazin.
Gnocchi de cartofi cu ciuperci, smantana si branza telemea |
Ingrediente:
200 g pachet Gnocchi de cartofi
5-6 ciuperci mai mari
1 fir de rozmarin proaspat
100 ml vin alb
2 catei de usturoi
50 g unt
2-3 linguri de smantana
5-6 ciuperci mai mari
1 fir de rozmarin proaspat
100 ml vin alb
2 catei de usturoi
50 g unt
2-3 linguri de smantana
sare, piper
patrunjel verde
150 g Telemea de vaca in saramura
patrunjel verde
150 g Telemea de vaca in saramura
Mod de preparare:
Gnocchi
se fierbe in apa cu sare timp de 2 minute cand apa clocoteste. Se strecoara si se lasa deoparte.
Ciupercile curatate si spalate se taie felii. Intr-o tigaie se incinge untul, adaugam ciupercile feliate si le prajim timp de 5 minute impreuna cu usturoiul taiat marunt si rozmarinul taiat.
Ciupercile curatate si spalate se taie felii. Intr-o tigaie se incinge untul, adaugam ciupercile feliate si le prajim timp de 5 minute impreuna cu usturoiul taiat marunt si rozmarinul taiat.
Adaugam vinul peste si mai lasam sa clocoteasca impreuna circa 2-3 minute avand grija sa ramana totusi lichid pe ciuperci.
In acest moment adaugam peste gnocchi-ul fiert si scurs. Lasam pe foc
pana gnocchi incepe sa se rumeneasca frumos. Tragem tigaia deoparte
condimentam cu sare si piper proaspat macinat.
Se amesteca smantana si deasupra se presara telemeaua faramatitata. Se presara cu patrunjel verde taiat marunt si se poate servi.
Pofta Buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.