Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Gnocchi de cartofi cu ciuperci, smantana si branza telemea

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Azi va prezentam o reteta simpla si delicioasa. Gnocchi combinate cu ciuperci, smantana si branza telemea. Satios.  Gnocchi se poate inlocui cu Nudli daca nu gasiti la magazin.
Gnocchi de cartofi cu ciuperci, smantana si branza telemea
Gnocchi de cartofi cu ciuperci, smantana si branza telemea

Ingrediente:

200 g pachet Gnocchi de cartofi
5-6 ciuperci mai mari
1 fir de rozmarin proaspat
100 ml vin alb
2 catei de usturoi
50 g unt
2-3 linguri de smantana
sare, piper
patrunjel verde
150 g Telemea de vaca in saramura

Mod de preparare:

Gnocchi se fierbe in apa cu sare timp de 2 minute cand apa clocoteste. Se strecoara si se lasa deoparte.
Ciupercile curatate si spalate se taie felii. Intr-o tigaie se incinge untul, adaugam ciupercile feliate si le prajim timp de 5 minute impreuna cu usturoiul taiat marunt si rozmarinul taiat.
Adaugam vinul peste si mai lasam sa clocoteasca impreuna circa 2-3 minute avand grija sa ramana totusi lichid pe ciuperci.
In acest moment adaugam peste gnocchi-ul fiert si scurs. Lasam pe foc pana gnocchi incepe sa se rumeneasca frumos. Tragem tigaia deoparte condimentam cu sare si piper proaspat macinat.
Se amesteca smantana si deasupra se presara telemeaua faramatitata. Se presara cu patrunjel verde taiat marunt si se poate servi.
Pofta Buna !
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!