Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Reteta de sandvis Monte Cristo este printre cele mai populare retete de sandvis pane. Vorbim despre un sandvis cald pane cu sunca si branza, un sandvis super gustos care poate reprezenta un mic dejun satios sau de ce nu ocazional, pachetelul de la munca sau scoala.
Sandvis Monte Cristo, sandvis cald pane |
INGREDIENTE:
12 felii paine toast
16 felii sunca presata
24 felii branza feliata
3 buc oua
2 linguri maioneza
1 lingura mustar
2 linguri lapte
ulei pentru prajit
MOD DE PREPARARE:
Folosim 3 felii de paine pentru fiecare sandvis. Felii la care optional le vom indeparta marginile. Amestecam mustarul cu maioneza dupa care ungem fiecare felie de paine din cele 3 cu acest amestec.
Punem 2 felii de branza pe prima felie de paine, 2 felii de sunca intrucat sunca este foarte sbtire.
Acoperim feliile de sunca cu o felie de branza si trecem la a doua felie de paine.
Procedam la fel ca la prima felie de paine, 2 felii de branza si 2 felii de sunca acoperite de o felie de branza.
Punem prima felie de paine pe a doua dupa care acoperim cu ultima felie.
Presam sandvisul fie cu mana, fie cu o greutate.
Procedam la fel cu fiecare sandvis pana cand vom cladi cele 4 sandvisuri.
Batem ouale cu cele 2 linguri de lapte.
Punem ulei intr-o tigaie care este la foc mediu
Dam
sandvisul prin oul batut iar cand uleiul este incins punem sandvisul la
prajit. Il lasam doar cat sa se rumeneasca frumos pe ambele parti dar
si pe margini.
Scoatem sandvisurile pe un servet de hartie pentru a absorbi eventualul exces de ulei.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.