Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

3 retete pe baza de capsuni

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Cand te gandesti la retete pe baza de capsune, probabil ca iti vin minte smoothie-uri dulci si tarte parfumate.
3 retete pe baza de capsuni
3 retete pe baza de capsuni
Salata cu branza de capra, baby spanac si capsune
Salata cu branza de capra, baby spanac si capsune
Te-ai gandit vreodata sa pui capsune intr-o salata sarata? Daca nu, este momentul sa o faci. Aceasta combinatie fresh este incredibil de fina si delicata, nutritiva si plina de vitamine!
Ingrediente:
O mana mare de baby spanac proaspat
5-6 capsune medii, spalate, curatate si taiate felii
50 grame branza de capra
O lingurita de otet balsamic
O lingurita de ulei de masline
Doua linguri de apa
Sare si piper
Mod de preparare:
Pentru inceput, spala foarte bine baby spanacul, apoi lasa-l la uscat. Pune-l intr-un castron, adauga feliile de capsune si sfarama branza de capra deasupra.
Dressingul se prepara prin amestecarea energica a ingredientelor. Daca nu iti place otetul balsamic, il poti inlocui cu otet simplu sau zeama de la jumatate de lamaie.
Pune dressingul peste salata si serveste-o imediat, cat este proaspata, iar capsunele si spanacul isi pastreaza textura.
Toast cald cu branza, capsune, miere si menta
Toast cald cu branza, capsune, miere si menta
Toast cald cu branza, capsune, miere si menta
Ce spui de un mic dejun absolut divin, care te va binedispune pentru intreaga zi? Suna tentant, nu-i asa? Prepara rapid acest toast crocant si cald, acoperit cu branza cremoasa, capsune dulci si proaspete, cu un twist interesant de menta!
Ingrediente:
Doua felii de paine
4-5 capsune medii
4 linguri de branza
O lingura de miere 
Cateva frunze de menta proaspata 
Mod de preparare:
  • Pentru inceput, spala bine frunzele de menta, apoi spala si capsunele si taie-le felii sau cubulete mari. Poti amesteca branza cu mierea, daca doresti. Daca nu, ele vor fi adaugate separat.
    Prajeste feliile de paine pe ambele parti, in tigaie. Intinde branza pe fiecare felie, apoi adauga capsunele si frunzele de menta. Serveste sandwich-urile calde, alaturi de o cafea sau o limonada.
    Cobbler cu capsuni si ovaz
    Cobbler cu capsuni si ovaz
    Daca vrei sa te bucuri de un desert decadent, plin de savoare, dar totusi proaspat, gateste acest cobbler savuros si serveste-l alaturi de o cupa de inghetata cu aroma de vanilie.
    Ingrediente:
10 capsune medii, curatate si spalate, taiate in jumatati
200g fulgi fini de ovaz
2 linguri de faina
50g unt nesarat
7 linguri de zahar brun
Mod de preparare:
Amesteca jumatatile de capsune cu cinci dintre lingurile de zahar brun. Unge o tava cu unt si putina faina, apoi toarna capsunele inauntru.
Separat, amesteca ovazul, untul, faina si celelalte doua linguri de zahar brun. Vei obtine un aluat cu o textura sfaramicioasa, pe care il vei presara uniform peste capsune.
Baga tava la cuptor, la o temperatura de 180 de grade Celsius, timp de 20-30 de minute sau pana cand crusta de deasupra este usor rumenita.
Serveste prajitura fierbinte, cu inghetata de vanilie sau menta!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!