Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Prajitura Creola

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Delicioase, putin spus, atunci cand ne referim la deserturile care au cafeaua drept ingredient-vedeta. Asa ca trebuie sa incercati aceasta reteta cu un gust puternic.
Prajitura Creola

Prajitura Creola

Ingrediente:

Pentru blat

250 g unt  
200 g zahar 
 60 g miere 
 4 oua  
250 g faina  
3 linguri cafea tare  
1/2 plic praf de copt

Pentru crema

3 linguri cafea solubila 
 4 oua  
150 g zahar pudra  
150 g unt 
 30 ml rom 
 2 linguri miere

Pentru sirop

100 g zahar  
100 ml apa

Pentru servit

ciocolata 
 boabe de cafea
Mod de preparare:
  1. Pentru blat, untul, zaharul, mierea si ouale se mixeaza.
  2. Se pun apoi faina, praful de copt si esenta de cafea. Se amesteca 2 minute, se toarna in tava usor unsa si se coace 30 de minute. Se lasa la racit, se taie si se imbiba cele doua blaturi cu sirop facut din fierberea apei cu zaharul.
  3. Pentru crema, se pun pe foc cafeaua si mierea, cu romul. Ouale se freaca cu zaharul si, dupa ce se obtine o crema alba, se adauga untul si jumatate din mierea cu cafea. Se amesteca si se pune si restul amestecului de miere.
  4. Crema se asaza intre cele doua blaturi insiropate, se da la rece pentru 4 ore si se serveste cu ciocolata rasa deasupra si boabe de cafea.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!