Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Crema folosită este destul de fermă, astfel încât se poate folosi și la
ornarea tortului. Blatul poate fi însiropat, de exemplu, cu cafea, și
atunci veți avea un tort care seamănă mult la gust cu celebrul Tiramisu.
Tort low-carb de vanilie |
un pandișpan pentru blat, care vă place și care vă iese bine pentru cremă:
250 g mascarpone
180 ml smântână dulce
100 g cremă de brânză
50 g îndulcitor pulbere
vanilie
Mod de preparare:
Se coace pandișpanul și se răcește. Se taie pe grosime în 2 sau 3
blaturi. Într-un bol se bat toate componentele cremei cu mixerul, timp
de câteva minute, până la îngroșarea compoziției. Se ung blaturile cu
cremă.
Restul cremei se pune într-un poș și se ornează suprafața tortului.
Se lasă la rece vreo câteva ore înainte de servire.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.