Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
O supa delicata cu ciuperci si lapte, usor de digerat!
Supa de ciuperci cu lapte |
Ingrediente:
- 2 cepe
- 2 morcovi
- lapte
- 1 kg ciuperci
- 4-5 linguri de făină
- sare, piper
Mod de preparare:
Căleşti ceapa în ulei, după care adaugi morcovul, curăţat şi ras pe râzătoare.
După ce s-a călit şi morcovul, pui făina şi adaugi o cană de apă caldă. între timp, fierbi ciupercile, le tai fâşii şi le adaugi în oală.
Adaugi peste ele lapte, cât permite vasul sau cât de multă supă vrei să faci.
Mai adaugi piper şi sare după gust.
Este o supă uşoară şi gustoasă, mai ales că se prepară repede.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.