Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Cei care apreciaza gustul prazului vor fi incantati sa preparare aceasta mancarica de praz cu pui si masline.
Pe langa gustul bun, aceasta mancare se prepara usor si repede, fiind
ideala pentru momentele in care nu aveti timp mai mult la dispozitie
pentru gatit.
Mancare de praz cu pui si masline |
Ingrediente:
6 pulpe de pui dezosate si fara piele,
25 masline,
1 ceapa razuita,
2
buc praz ,
150 ml bulion de rosii,
2 foi de dafin,
sare,
piper dupa
gust,
cimbru uscat,
100 ml ulei,
100 ml apa.
Mod de preparare:
- Pulpele de pui se prajesc bine pe ambele parti in ulei incins, pana devin aurii spre roscat.
- In uleiul ramas se caleste ceapa si prazul ( taiat bastonase ) pentru 3-4 min.
- Se adauga bulionul ,apa calda, maslinele, foile de dafin , sare si piper dupa gust.
- Se lasa sa fiarba cca 10-15 min pana scade bine sosul apoi se adauga carnea de pui.
- Se lasa sa mai fiarba cca 10 min apoi se adauga cimbru , dupa gust.
- Se serveste calda.
Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.