Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Inca o reteta din bucataria indiana care m-a cucerit din prima,
bineinteles ca am adaptat-o la ce am de obicei pe raftul de condimente
si ce am gasit in magazine. Incercat-il si voi!
Curry de oua (Egg Curry) |
- - 8 oua fierte
- - 2 rosii coapte bine
- - 25 ml ulei
- - 1 ceapa mijlocie
- tocata marunt
- - 3-4 catei de usturoi
- - 1 lingurita turmeric
- - 1/2 lingurita praf chili
- - 420 ml lapte de nuca de cocos
- - sare
Mod de preparare:
Se fierb ouale. Se lasa apoi la racit, se curata si se taie in jumatati sau sferturi.
Punem uleiul intr-o oala sa se incalzeasca. Adaugam ceapa tocata marunt si cateii de usturoi.
Cand ceapa a devenit translucida, adaugam rosiile curatate de coaja si taiate cuburi.
Adaugam sare si cand rosiile incep sa se inmoaie adaugam turmericul si praful de chili. Lasam sa se prajeasca putin si condimentele si turnam laptele de nuca de cocos. Aducem laptele la fierbere, reducem focul si lasam sa mai fiarba pana cand sosul incepe sa se ingroase.
Adaugam ouale si lasam sa mai fiarba cateva minute.
Se serveste cu orez fiert.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.