Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Dacă preferați dulciurile de casă? Rezervați-vă 20
de minute pentru această rețetă de biscuiți moi și aromați, ideali
pentru mic dejun, desert, gustare, cum doriți.
Biscuiti moi cu cacao si alune |
INGREDIENTE:
- 200 g unt
- 150 g zahar brun
- 3 linguri cu miere
- 2 oua
- 2 linguri cu cacao
- 100 ml lapte
- 250- 300 g faina
- 1 lingurita praf de copt
- 100 g alune de padure, maruntite putin
- 2 linguri esenta de vanilie homemade
MOD DE PREPARARE:
Incalzeste cuptorul la 180 C si pune hartie de copt pe 3 tavi mari.
Amesteca 250 g faina cu cacao si praful de copt. Cerne-le impreuna.
Cu mixerul bate untul cu zaharul, pana se alifiaza putin. Adauga mierea si amesteca. Pune ouale pe rand, amestecand dupa fiecare. Amesteca inauntru esenta de vanilie.
Pune 1/2 din amestecul de faina, apoi laptele, apoi restul de faina, amestecand dupa fiecare. Coca trebuie sa fie moale, dar odata luata in lingurita sa-si pastreze forma. Daca e prea molae, adauga si restul de faina. Adauga si alunele si amesteca-le.
Pe tavi pune cate 1 lingurita de coca la distanta de 3 cm (biscuitii se lasa putin in timpul coptului). Coace 10 minute la 180 C.
Raceste biscuitii pe gratare de metal.
Amesteca 250 g faina cu cacao si praful de copt. Cerne-le impreuna.
Cu mixerul bate untul cu zaharul, pana se alifiaza putin. Adauga mierea si amesteca. Pune ouale pe rand, amestecand dupa fiecare. Amesteca inauntru esenta de vanilie.
Pune 1/2 din amestecul de faina, apoi laptele, apoi restul de faina, amestecand dupa fiecare. Coca trebuie sa fie moale, dar odata luata in lingurita sa-si pastreze forma. Daca e prea molae, adauga si restul de faina. Adauga si alunele si amesteca-le.
Pe tavi pune cate 1 lingurita de coca la distanta de 3 cm (biscuitii se lasa putin in timpul coptului). Coace 10 minute la 180 C.
Raceste biscuitii pe gratare de metal.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.