Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Ingrediente:
- o varza mijlocie,
- 100 grame unt proaspat,
- o lingura de faina,
- o lingura de branza rasa,
- 2 linguri de smantana,
- 3 oua,
- sare, piper,
- o lingurita de pesmet.
- 100 grame unt proaspat,
- o lingura de faina,
- o lingura de branza rasa,
- 2 linguri de smantana,
- 3 oua,
- sare, piper,
- o lingurita de pesmet.
Mod de preparare:
Se taie in patru o varza mijlocie si se pune sa fiarba 10 minute.
Se scurge bine de apa si se toaca marunt. Separat se freaca
spuma untul, se adauga faina, branza rasa, smantana si galbenusurile.
Se amesteca cu varza, se potriveste de sare si de piper. La urma se adauga cele trei albusuri batute spuma.
Se unge cu unt o forma rezistenta la foc, se toarna compozitia, deasupra se presara pesmet si se pun cateva bucatele de unt.
Se da la cuptor la foc potrivit, tinandu-se pana creste si se rumeneste frumos deasupra.
Mod de servire:
Sufleul de varza dulce se serveste cald, in forma la masa de seara.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.