Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - ADAUGA RETETA TA.
Daca ai testat in propria bucatarie budinca de paine si ti-a placut, incearca si sufleul de paine.
Sufleul de paine |
Ingrediente:
- 4 chifle,
- 50 grame unt proaspat,
- 3 oua,
- 6 linguri de zahar vanilat,
- un pahar cu lapte,
- 2 linguri de sirop sau zeama de dulceata.
Mod de preparare:
- 50 grame unt proaspat,
- 3 oua,
- 6 linguri de zahar vanilat,
- un pahar cu lapte,
- 2 linguri de sirop sau zeama de dulceata.
Mod de preparare:
Se taie chiflele felii subtiri si se unge fiecare felie cu unt.
Se asaza intr-o forma de piatra.
Separat se freaca galbenusurile cu 3 linguri de zahar vanilat pana cresc ca o crema si se subtiaza cu un pahar de lapte.
Se toarna peste feliile de paine, se acopera forma si se da o ora la rece, pana absoarbe painea toata crema.
Intre timp se bat albusurile spuma cu 3 linguri de zahar, se
adauga 2 linguri de sirop de fructe sau zeama de dulceata, se mai bate
si se pune albusul in forma peste feliile de paine.
Se coace trei sferturi de ora la foc potrivit.
Mod de servire:
Se serveste indata ce este gata, altfel se lasa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.