Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Ingrediente:
150 g ciuperci
75 ml smântână
2 ouă
50 g unt
100 ml lapte dulce
1 lingură făină
½ lingură ulei
1 lingură pesmet
sare
piper
75 ml smântână
2 ouă
50 g unt
100 ml lapte dulce
1 lingură făină
½ lingură ulei
1 lingură pesmet
sare
piper
Mod de preparare:
Cureţi ciupercile, le speli, le tai şi le sotezi în 25 g de unt.
Restul de unt îl încingi, adaugi făina şi laptele. Amesteci până se
îngroaşă, condimentezi cu sare şi piper şi dai deoparte să se răcească.
Adaugi în compoziţie gălbenuşurile, unul
câte unul, smântâna şi ciupercile sotate. Baţi albuşurile spumă cu un
praf de sare şi le pui în compoziţie. Torni totul într-un vas
termorezistent uns cu ulei şi tapetat cu pesmet. Laşi să se coacă în
cuptor cam 45 de minute. Nu deschizi uşa cuptorului pentru că ţi se
strică sufleul. Îl serveşti cald.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.