Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. De obicei sufleurile sunt mai dificil de făcut. Din fericire, nu
este cazul acestei rețete. Ieftină, rapidă, din ingrediente puține și
extrem de accesibilă, chiar și celui mai nepriceput bucătar. Noi am
folosit spanac înghețat.
Sufleu de spanac |
Ingrediente:
- 250 ml smântână pentru gătit
- 3 ouă
- 300 g spanac
- 200 g parmezan
- 2 linguri făină
- sare, piper, nucșoară și boia după gust
Mod de preparare:
- Într-un bol mediu, bate smântâna și ouăle 2-3 minute sau până când fac spumă.
- Adaugă, treptat și amestecând continuu, restul de ingrediente - în afară de jumătate din cantitatea de parmezan.
- Toarnă amestecul în tavă, presară restul de parmezan pe deasupra și dă la cuptor timp de 30-35 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.