Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Sufleu de peste

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Gati un sufle din peste, care este un fel delicat si special, un mic rasfat care se poate face usor fara complicatii cu bucati de peste suculente intr-o textura pufoasa.
Sufleu de peste

Sufleu de peste

Ingrediente:

1 kg peste congelat
5 oua
300 ml lapte
150 g faina alba
50 g unt
100 g cascaval
1/2 legatura patrunjel verde/ marar 
sare, piper

Mod de preparare:

Pestele curatat - indepartat capetele si intestinele, spalat se va pune la fiert in apa cu sare, cca 20-25 minute, cat va fi fierta bine carnea si oasele, apoi lasata la racit si scurs intr-o strecuratoare.
Separat, intr-o craticioara se va face un sos Bechamel din: unt; faina alba si lapte - dupa retata deja cunoscuta de gospodine.
Pestele si patrunjelul verde se va prin blender/sau masina de tocat, apoi transferat in sosul bechamel, amestecandu-se cu o spatula pana la incorporare completa.
In compozitia obtinuta se vor  amesteca pe rand: galbenusurile de ou, cascavalul ras, albusurile batute spuma tare, sare si piper.
Intr-un vas jena uns bine cu unt si tapetat cu faina alba se va pune compozitia obtinuta si dat vasul in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru cca 20-25 minute.
Sufleul de peste se va servi cald cu smantana sau ca atare, alaturi de salata verde.
Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!