Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Un desert simplu si rafinat in acelasi timp, pe care te ajutam
sa-l obtii cu o reteta explicata pas cu pas. Invata si tu sa pregatesti
sufleu de mere.
Sufleu de mere |
Ingrediente:
6 mere,
500 g branza de vaci,
1 lamaie,
3 linguri rase de zahar,
150 g nuci macinate,
4 albusuri,
1 lingurita praf de copt,
1 lingura unt,
2 linguri pesmet
1, lingura gris
Mod de preparare:
Lamaia se spala bine, se rade coaja si se stoarce sucul. Merele se
spala, se curata de coaja si se taie felii subtiri. Se stropesc merele
taiate cu zeama de lamaie, ca sa nu se innegreasca. Separat, se freaca
branza cu zaharul, coaja rasa de lamaie, nucile, grisul si praful de
copt. Albusurile se bat spuma tare. Feliile de mere se incorporeaza in
compozitia de branza si se introduce spuma de albusuri, amestecand incet
de jos in sus. Se unge cu unt si se tapeaza cu pesmet o forma
termorezistenta in care se toarna amestecul cu mere. Se coace in
cuptorul preincalzit, 30-40 de minute, la foc potrivit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.