Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Ciorba dreasă seamănă un pic cu cea rădăuţeană, însă nu are oţet. Uite cât de simplu este să faci o astfel de ciorbă bună:
Ciorba dreasa |
Ingrediente:
- 2 pulpe pui
- 1 piept de pui
- 1 legatura albitură pentru supă
- 1 ardei gras roşu
- 1 ardei gras verde
- 2 ciuperci albe
- 1 morcov
- 1 ţelină mică
- sare după gust
Mod de preparare:
2. Se scoate carnea şi se curăţă de pieliţe şi oase şi se taie mărunt. Se lasă deoparte. Supa se strecoară, albitura pentru supă se înlătură, se pun ardeii tăiaţi cubuleţe şi carnea tăiată bucăţi şi se fierbe 10 minute.
3. Se trage oala de pe foc, se toarnă amestecul de ouă, usturoi pisat şi smântână şi se amestecă mereu în momentul dregerii. Se mai dă un clocot, se stinge focul, se pun pălăriile ciupercilor tăiate lamele fine şi se lasă 10 minute înainte de a aduce la masă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.