Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tort vegan cu ciocolata si fistic

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.               Nevoia de a consuma ceva dulce nu poate fi ignorata, oricat de mult v-ati stradui sa mancati sanatos si sa eliminati consumul de zahar. Va prezentam reteta fara zahar pentru a va satisface aceasta pofta in mod sanatos si natural.
Tort vegan cu ciocolata si fistic
Tort vegan cu ciocolata si fistic
Ingrediente:
Pentru blat: 200 g de fistic, 100 g de miez de nuca, 4 linguri apa de cocos, 4 linguri de ulei de cocos, 3 linguri de zeama de lamaie
Pentru crema: 100 g de alune de padure, 4 lingurite de cacao, 1/2 de lingurita de esenta de vanilie, 7 curmale, 4 lingurite de ulei de cocos, apa de cocos
Mod de preparare:
Puneti la inmuiat in apa rece, timp de 2-3 ore, separat: alunele de padure, fisticul, miez de nuca.
Preparati blatul. Pisati fisticul si miez de nuca, adaugati apa de cocos, uleiul de cocos, zeama de lamaie si amestecati usor cu mana, pana ce amestecul se leaga. Puteti sa mai adaugati ulei, daca este nevoie.
Tapetati o tava cu fund detasabil cu 3/4 din amestec.
Preparati crema. Puneti in robot alunele de padure, cacao, esenta de vanilie, curmalele, uleiul de cocos, apa de cocos si amestecati pana ce totul devine omogen. Dupa gust, mai puteti adauga cacao, ulei pentru a fi mai cremos sau curmale pentru a fi mai dulce.
Puneti crema peste blat si apasati usor pe ea, pentru a se aseza bine. Adaugati restul de blat la suprafata si nivelati bine. Acoperiti si lasati tortul la frigider pentru cateva ore.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!