Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ruladă din carne de porc cu prune uscate

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.               Prepară o ruladă din carne de porc cu prune uscate pentru a te bucura împreună cu cei dragi de un gust deosebit.
Ruladă din carne de porc cu prune uscate

Ruladă din carne de porc cu prune uscate

Ingrediente:

1 kg pulpă de porc
1 linguriţă amestec de condimente pentru friptura de porc
150 g felii de bacon
100 g prune uscate
2 mere
2 cepe roşii
sare
400 ml cidru de mere

Mod de preparare:

Se spală pulpa de porc şi se scot pieliţele. Se taie pe jumătate pe lung, dar fără să se străpungă de tot şi se bate uşor cu ciocanul de şniţele. Se presară cu condimente pentru carnea de porc, se acoperă cu feliile de bacon, se pun prunele fără sâmburi din loc în loc şi se rulează strâns. Se leagă cu sfoară alimentară.
Se curăţă merele de seminţe şi se taie în opt împreună cu ceapa curăţată. Se aşază rulada într-o tavă unsă cu ulei, se presară cu sare şi pe lângă ea se aşază merele, ceapa şi se toarnă cidrul. Se introduce rulada în cuptorul preîncălzit la 180° C pentru o oră şi 10 minute. Se mai unge din când în când în timpul coacerii cu sosul din tavă. Când este gata, se desface sfoara, rulada din carne de porc cu prune uscate se taie felii şi se serveşte alături de legumele coapte şi de o garnitură de cartofi.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!