Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Prepară o ruladă din carne de porc cu prune uscate pentru a te bucura împreună cu cei dragi de un gust deosebit.
Ruladă din carne de porc cu prune uscate |
Ingrediente:
1 kg pulpă de porc
1 linguriţă amestec de condimente pentru friptura de porc
150 g felii de bacon
100 g prune uscate
2 mere
2 cepe roşii
sare
400 ml cidru de mere
1 linguriţă amestec de condimente pentru friptura de porc
150 g felii de bacon
100 g prune uscate
2 mere
2 cepe roşii
sare
400 ml cidru de mere
Mod de preparare:
Se spală pulpa de porc şi se scot pieliţele. Se taie pe jumătate pe
lung, dar fără să se străpungă de tot şi se bate uşor cu ciocanul de
şniţele. Se presară cu condimente pentru carnea de porc, se acoperă cu
feliile de bacon, se pun prunele fără sâmburi din loc în loc şi se
rulează strâns. Se leagă cu sfoară alimentară.
Se curăţă merele de seminţe şi se taie în
opt împreună cu ceapa curăţată. Se aşază rulada într-o tavă unsă cu
ulei, se presară cu sare şi pe lângă ea se aşază merele, ceapa şi se
toarnă cidrul. Se introduce rulada în cuptorul preîncălzit la 180° C pentru o oră şi 10
minute. Se mai unge din când în când în timpul coacerii cu sosul din
tavă. Când este gata, se desface sfoara, rulada din carne de porc cu
prune uscate se taie felii şi se serveşte alături de legumele coapte şi
de o garnitură de cartofi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.