Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. O reţetă deosebită nu este întotdeauna complicată. Vă recomandăm o
reţetă mai îndrăzneaţă, care vă va încânta cu siguranţă papilele
gustative.
Piept de pui in sos de caise |
Ingrediente:
Un piept de pui mare
500 g caise coapte
3 linguri faina
3 oua
3 linguri pesmet
50 g parmezan ras
o ramurica cimbru
suc de lamaie
3 linguri ulei de masline
o lingura zahar brun
sare, piper
500 g caise coapte
3 linguri faina
3 oua
3 linguri pesmet
50 g parmezan ras
o ramurica cimbru
suc de lamaie
3 linguri ulei de masline
o lingura zahar brun
sare, piper
Mod de preparare:
Se spala pieptul de pui, se imparte in bucati pe lungime si se
bat ca pentru snitele. Se asezoneaza cu sare si piper si se dau prin
faina.
Pentru pregatirea sosului, se decojesc caisele coapte si se soteaza in putin ulei de masline. Se adauga zahar brun, sare piper, zeama de lamaie si putin cimbru tocat. Se fierbe sosul circa 20 de minute la foc mic, pana cand se ingroasa.
Puiul se da prin ou batut si pesmet amestecat cu parmezan si se prajesc. Se poate servi cu orice garnitura si salata.
Pentru pregatirea sosului, se decojesc caisele coapte si se soteaza in putin ulei de masline. Se adauga zahar brun, sare piper, zeama de lamaie si putin cimbru tocat. Se fierbe sosul circa 20 de minute la foc mic, pana cand se ingroasa.
Puiul se da prin ou batut si pesmet amestecat cu parmezan si se prajesc. Se poate servi cu orice garnitura si salata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.