Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Saptamana asta hotarat sa mancam ceva mai lejer si am ales sa fac acest peste la cuptor care noua ne-a placut tare mult.
Merlucius la cuptor cu cartofi |
- 500 gr merlucius
- 6-7 cartofi
- patrunjel
- 4 cepute mici rosii
- sare
- lamaie
- ulei
- o cescuta apaMod de preparare:
- Ungem o tava cu ulei si asezam un strat de cartofi taiati rondele foarte fin si ii pudram cu sare si piper.
- Peste cartofiori punem rondelute fine de ceapa rosie si patrunjel si apoi fileturile de merlucius.
- Mai facem un strat de cartofiori, ceapa, patrunjel si peste si acoperim la final cu un strat de rondele de cartofi si de ceapa.
- Pudram bine cu patrunjel, adugam sucul unei lamai medii amestecat cu o cescuta de apa.
- Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ o ora.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.