Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Daca vrei sa iti surprinzi invitatii la masa cu o
friptura gustoasa si cu o aroma deosebita, poti prepara o pulpa de miel
cu miere si ulei de arahide. Se pregateste usor, iar gustul sau este
unic.
Friptura de miel cu miere |
Ingrediente:
500 g pulpa de miel
2 linguri de ulei de arahide
2 linguri sos de soia
2 linguri de ghimbir proaspat
200 g miere
2 catei de usturoi
1 lingura de garam masala
Mod de preparare:
Spala si curata bine pulpa de miel, unge-o cu ulei de arahide si pune-o intr-o tava mare, la cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 30 de minute. Separat amesteca sosul de soia cu ghimbirul, mierea, usturoiul si garam masala. Scoate tava din cuptor si toarna peste carnea de miel acest amestesc.
Pune tava din nou la cuptor si din 10 in 10 minute stropeste carnea cu sosul din tava.
Servtrea:
Friptura de miel cu miere se serveste calda, cu salata verde, rosii, ceapa verde sau presarata cu patrunjel proaspat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.