Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Aperitivul cu crema de branza si sunca este foarte usor de
preparat, partea de montare necesitand numai 10 minute. In rest, il lasi
sa stea la frigider si vei avea in final un paertitiv colorat, care va
imbogati orice masa.
Aperitiv cu crema de branza si sunca |
Ingrediente:
1 paine feliata
500 g de crema de branza
500 g de sunca
1 sfecla rosie
300 g de cascaval
100 ml de smantana
3 galbenusuri de oua fierte
sare, piper alb
1 ardei gras, masline si verdeturi pentru decor
500 g de crema de branza
500 g de sunca
1 sfecla rosie
300 g de cascaval
100 ml de smantana
3 galbenusuri de oua fierte
sare, piper alb
1 ardei gras, masline si verdeturi pentru decor
Mod de preparare:
Amesteca smantana cu galbenusuld e ou, sare si piper dupa gust, pana ce
se omogenizeaza. Alege o tava sau un platou pe care sa asezi aperitivul.
Practic, trebuie sa stratifici toate ingredientele. Vom folosi 3
randuri de felii de paine. Pui cate doua sau trei felii pe lungime. Le
ungi cu crema de branza. Pui felii subtiri de sfecla rosie, apoi felii
de sunca, o felie groasa de cascaval, apoi un alt strat de felii de
paine. Ungi acest ultim strat cu smantana cu galbenusuri. Mai pui un
strat de felii de sfecla rosie, cascaval, sunca, crema de branza. Inca
un strat de felii de paine. Apoi acoperi tot "checul" cu un strat gros
de crema de branza, decorezi cu ardei gras, masline, verdeturi si lasi
la frigider cel putin 2 ore. Serveste aperitivul taiat in felii groase.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.