Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Cu o tocanita de ciuperci servita cu mamaliguta iti iei
vitaminele si mineralele din legume atat de necesare pentru sanatate!
Unde mai pui ca reteta asta romaneasca iese delicioasa si vei vrea s-o
repeti de pofta!
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta |
Ingrediente:
800 g ciuperci,
1 morcov mediu,
2 cepe mari,
2 ardei,
o conserva rosii cuburi,
2 linguri ulei,
o legatura marar,
sare,
piper
od de preparare:
1. Soteaza ceapa tocata marunt in cele 2 linguri de ulei, la foc mic, 4-5 minute, apoi adauga ardeiul tocat si morcovul ras.
2. Amesteca un minut in ingredientele de tocanita de ciuperci, apoi adauga ciupercile taiate feliute si o cana de apa.
3. Pune capacul tocanitei de ciuperci si amesteca ocazional, lasand tocanita la foc mic-mediu pentru urmatoarele 20 de minute.
2. Amesteca un minut in ingredientele de tocanita de ciuperci, apoi adauga ciupercile taiate feliute si o cana de apa.
3. Pune capacul tocanitei de ciuperci si amesteca ocazional, lasand tocanita la foc mic-mediu pentru urmatoarele 20 de minute.
4. Cand ciupercile s-au schimbat integral la culoare, lasa tocanita
sa scada, potriveste de sare si piper, apoi adauga rosiile cuburi.
5. Amesteca in tocanita si mai las-o pe foc 5-10 minute, apoi presar-o cu marar din belsug. Serveste tocanita de ciuperci cu mamaliguta proaspat preparata si cu ardei iute.
5. Amesteca in tocanita si mai las-o pe foc 5-10 minute, apoi presar-o cu marar din belsug. Serveste tocanita de ciuperci cu mamaliguta proaspat preparata si cu ardei iute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.