Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Tarta cu friptura rece, ramasa din ziua precedenta, cu spanac, o tarta
sarata pufoasa, rumena, savuroasa, ieftina, rapida si usor de facut.
Tarta cu friptura si spanac |
- -friptura si carnati reci ramasi din ziua precedenta
- -4-5 oua
- -300 g spanac congelat
- -branza, cascaval-200 g
- -1 ardei gras rosu
- -sare
- -piper
- -1 foaie foietaj Mod de preparare: Se aseaza foaia de foietaj in tava, dar in asa fel incat marginile sa ramana
afara, sa poata fi stranse. Poate fi aluat rotund, patrat,
dreptunghiular, nu conteaza.
Friptura si carnatii se taie felii nu foarte mici, se adauga spanacul oparit, ardeiul gras taiat felii, cubulete de branza si cascaval. Se bat ouale cu sare si piper, toarna deasupra si se amesteca.
Toata aceasta compozitie se toarna in tava, se pliaza marginile foaii de foietaj, se unge cu ou batut si se da la cuptor. Se coace la foc potrivit, 180 de grade, cam 40 de minute.
Este grozav de buna calda sau rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.