Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Paste cu sos alb si ciuperci

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Dintre toate tipurile de paste, "Fettuccine" imi plac cel mai mult. Le-am pregatit cu ciuperci, sunca si sos alb de branza si smantana.
Paste cu sos alb si ciuperci
Paste cu sos alb si ciuperci

INGREDIENTE:

  • 400 gr paste fettuccine
  • 300 gr ciuperci
  • 150 gr sunca presata
  • 1 cub branza uscata, framantata de capra
  • 2 galbenusuri
  • 400 gr smantana
  • sare cu condimente
  • ulei masline
  • 2-3 catei usturoi zdrobiti

MOD DE PREPARARE:

Spalam ciupercile si le taiem felii. Sunca o taiem fasii.

Punem o tigaie la incins, cateva linguri de ulei si aruncam ciupercile feliate. Dam la foc iute ca sa se rumeneasca, daca dam la foc mic, lasa apa si se inmoaie. Adaugam fasiile de sunca si doi catei de usturoi zdrobiti. Lasam focul un pic mai mic si lasam la rumenit.

Intre timp, punem pastele la fiert in apa, cu un varf de cutit de sare, timp de 7-8 minute.

Intr-un castron faramitam cubul de branza si adaugam galbenusurile. Amestecam rapid, adaugam smantana si punem sosul peste compozitia de ciuperci. Mai lasam pe foc aproximativ 5 - 6 minute, apoi dam deoparte.

Scurgem pastele, asezam cate o portie in fiecare farfurie si punem peste ele sos cu ciuperci si sunca. Presaram un pic de sare de mare cu condimente si servim.

Puteti acompania pastele cu un pahar cu vin alb.

Pofta buna! 

Sfat:

Alegeti sunca de calitate, altfel riscati ca odata pusa in tigaie sa se transforme in cauciuc.
Ciupercile se pot inlocui cu broccoli.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!