Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Paste cu chifteluţe italieneşti, sos de roşii, parmezan şi mascarpone

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Chifteluţele în sos de roşii, cu parmezan şi mascarpone, peste un pat de paste, sunt cina delicioasă de care ai nevoie la sfârşitul unei zile de lucru.
Paste cu chifteluţe italieneşti, sos de roşii, parmezan şi mascarpone

Paste cu chifteluţe italieneşti, sos de roşii, parmezan şi mascarpone

Ingrediente:

500 g carne tocată de vită
3 cepe tăiate mărunt
400 g de roşii tocate
1 cutie de pastă de roşii
4 căţei de usturoi mari zdrobiţi
600 ml piure de roşii
ulei de măsline
1 linguriţă oţet din vin roşu
2 frunze de dafin
1 linguriţă de zahăr brun
1 ou de ţară
115 g pesmet
oregano uscat
100 g parmezan
paste: spaghete sau linguini
150 g mascarpone
busuioc proaspăt

Mod de preparare:

Într-o cratiţă, căleşte ceapa în ulei de măsline, la foc mic spre mediu, până se înmoaie. Adaugă usturoiul zdrobit şi mai prăjeşte câteva minute. Scoate apoi într-un vas jumătate din ceapa călită. Adaugă apoi în cratita frunzele de dafin, roşiile mărunţite, pasta de roşii, piureul de roşii, zahărul, oţetul şi lasă-le să fiarbă la foc mic,cam 20 de minute. Apoi sărează după gust. În vasul în care ai oprit ceapa călită, adaugă şi carnea de vită, pesmetul, oregano, oul, sarea şi amestecă bine. Formează apoi perişoarele. Într-o tigaie non aderentă, prăjeşte într-o lingură de ulei de măsline chifteluţele, până sunt aproape gata. Între timp amestecă parmezanul cu mascarpone. După ce sosul şi chifteluţele s-au mai răcit, cât să ajungă la temperatura camerei, pune-le împreună într-o tavă, apoi toarnă şi amestecul de brânză. Lasă-le la cuptor câteva minute. Între timp, fierbe pastele. Când sunt gata, stropeşte-le cu ulei de măsline şi adaugă peste chifteluţele în sos, rade parmezan pe deasupra, şi la final, adaugă şi câteva frunze de busuioc proaspăt.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!